top of page

Klienter och referenser

Svenska och Österrikiska Golf förbundet

Leg. Naprapat Mikael Jansch har under 25 år arbetat med golf som specialité gällande sporter. Mikael arbetade nära den välrenommerade och världskände golftränaren Fredrik Jendelid. Fredrik anlitade Mikael för behandling och rörelseträning av många av de svenska professionella golfspelarna under -90 och 2000 talets början. Mellan 2000 och 2004 var Mikael ansvarig för behandling och fysisk rörlighet i utvecklingen av Österrikes Golf Förbund. Fredrik analyserade situationen och gjorde en plan tillsammans med golfproffset Anders Forsbrand, där Mikael var en del. Denna plan ledde till fantastiska resultat, av vilken vi kan se resultaten av idag med flera Österrikiska spelare i Världstoppen.

Medelgolfare Tom Johansson, Djursholms GK

Mikael har hjälpt mig enormt.
På ett fåtal behandlingar har mitt ryggonda som höll i sig i två dagar efter varje golfrunda försvunnit. 
Jag har fått tillbaka min styrka i benen och går lätt och ledigt. Livskvalitén har ökat markant!
Om jag får känningar efter en golfrunda så gör jag bara mitt hemtöjningsprogram som jag fått av Mikael, så försvinner smärtan och besvären. Det känns tryggt och helt underbart. 
Jag rekommenderar varmt Mikael som naprapat och speciellt relaterat till golfspelet.

ElitMotionär Golfare: Magnus Norling, Stockholms GK

Jag har haft ont i ländryggen under 2 års tid. Jag har stretchat ordentligt men smärtan kommit åter efter golf och tennis.
Jar gjort 3 st behandlingar hos Mikael och kände inget speciellt efter 1:a behandlingen, efter 2:a besöket kände jag att det hände något i kroppen. Jag kände dels ökad rörelseförmåga ( då jag regelbundet gör samma övningar var det enkelt att märka skillnaden ) och dels mindre smärta.
Nu har jag gjort 3 st behandlingar och har inte haft känning alls under de ca 3 veckorna som förlupit trots att jag ändå spelat mycket golf, vilket jag fått ont av tidigare.
Jag vaknade förut även varje morgon med stelhet samt värk i länden. Värken har försvunnit helt, dock fortsatt lite stelt just på morgonen.
Jag kan inte annat än att lyfta på hatten samt varmt rekommendera Mikael Jansch.

Strömsbacka Återvinning

Strömsbacka Återvinning i Sala satsar på sin personal och på återvinning i Sverige och Västmanland. Tillsammans med ledningen har HAPPEE* skapat en hälsoplan med föreläsningar av olika aspekter av hälsa och välmående samt behanlingsplan för ökat välmående både fysiskt och psykiskt. Kontinuiteten är nyckeln till framgången!

Ryggpatient, Stephan Borgström, Täby

Mikael är en fantastisk naprapat. Han har hjälpt mig från att ha ständigt ont och varit på väg mot diskbråck enligt min läkare till att jag numer kan spela bra golf och hur mycket jag vill. Det är för mig tre gånger i veckan. 
Jag gör dagligen mina rekommenderade rörelseövningar i mitt program och det känns fantastiskt. Livskvalitén har ökat 100%. Varma rekommendationer.

Ryggpatient,  Marianne Agehall

"Begränsad rörlighet och ständig ryggsmärta var min vardag innan jag kom i kontakt med naprapat Mikael Jansch.

Adekvat behandling samt råd och stöd med anpassade övningar, (utan några verktyg) som jag utför dagligen hemma mellan behandlingarna har förändrat hela min livssituation.

Program online ger mig möjlighet att enkelt gå tillbaka, jämföra och korrigera gamla övningar som tenderat att bli slentrianmässiga. "


Ryggpatient Catharina Essén

Bra för egna företagare också ...
I 18 år har jag fått ovärderlig hjälp av Mikael på Mobility Works.
Mikael har sett till att jag har behållit min rörlighet och smidighet genom behandlingarna och inte minst genom de individanpassade övningarna.
Detta har inneburit att jag har kunnat fortsätta mitt arbete som företagare utan onödig sjukskrivning och smärta och jag har även kunnat utmana mig själv mer på fritiden med fler aktiviteter.
Mycket tacksam och nöjd kund sedan 18 år!

Ryggpatient Abdullah Hafif

Kontinuitet får mig att vinna!
Motionsprogrammen har hjälpt mig mycket. Tack vare dem har jag mått mycket, mycket bättre de senaste 2 åren. Jag följer mitt program minst två gånger om dagen, morgon och kväll. Det får mig att vakna och vila varje dag. Jag rekommenderar detta varmt! Även för de som inte har ont idag kan det mycket väl fungera i förebyggande syfte.

bottom of page